Проширете ги вашите знаења - изберете професор и закажете термин за час и обука!

Валентина Цветкоска
По договор
  • Професор по Македонски јазик

Aleksandra Mileva
По договор
  • Професор по Македонски јазик


Маја Миневска
По договор
  • Професор по Македонски јазик

Соња Енџекова Сопотска
300 ден.
  • Професор по Македонски јазик

Амбициозна и со силна желба за подучување и мотивирање на ученикот за развој на литературниот збор и критичко размислување за прочитаното.


Марија Лукаревска
300 ден.
  • Професор по Македонски јазик

Мариетка Петровска
По договор
  • Професор по Македонски јазик