Регистри

Пронајдете ја интелектуалната услуга што ви треба и едноставно кликнете на понудениот избор!

Училница

Проширете ги вашите знаења - изберете професор и закажете термин за час и обука!

Трудови

Потребна ви е помош при изработка на вашите научни трудови? Само внесете ги бараните податоци и веднаш ќе ви биде доделен ментор!

32718

+
Регистри

48247

+
Училница

247

+
Трудови

1511

+
Вработување

50752

+
ВКУПНО

„Прво морате да ги научите правилата на играта. Потоа треба да играте подобро од сите.“

Постојат две нешта кои треба да ги направите за да бидете успешни и задоволни од себе. Прво, научете ги правилата на играта која ја играте. Не звучи како многу возбудлива работа, но е витална за вашиот успех. Второ, морате да се посветите на играта подобро од сите други. Ако ги направите овие две работи, успехот е ваш.